Баланс оновлюється після аналізу

Покращення28 вересня 2026 р.

Фото списуються з балансу під час запуску аналізу, а невдалі повертаються.

Число у верхній панелі тепер стежить за кожною такою зміною: запуск аналізу, аналіз вибраних фото, повторний аналіз пакета або фото, скидання невдалого запуску та завершення аналізу. Перезавантажувати сторінку не потрібно.